Opinie

8,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,1
Komfort
8,3
Lokalizacja obiektu
9,0
Udogodnienia
8,2
Personel
9,3
Stosunek jakości do ceny
8,4

Opinie

    Elżbieta
    pl

    Ocena

    8,8
    13 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    8,3
    3 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Łukasz
    pl

    Ocena

    7,9
    16 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Grażyna
    pl

    Ocena

    10
    15 marca 2018

    Udany pobyt w bardzo dobrym hotelu

    Nie ma takich rzeczy.
    Czysto w pokojach i w całym obiekcie, estetycznie, spokojnie, cicho, ciepło.Pokój trzyosobowy przestronny, z kącikiem na stolik z krzesłami, z balkonem . Łazienka duża.Łóżka wygodne.Lokalizacja w centrum, niedaleko spacerem do gondoli,w pobliżu sklep spożywczy. Bardzo miła obsługa.W Restauracji jedzenie bardzo dobre,można zapłacić kartą. Śniadania wystarczającę ,b.dobra kawa z ekspresu.Ogólnie polecam.
    Dariusz Potoczny
    pl

    Ocena

    7,1
    13 marca 2018
    Brak skibusa na nocną jazdę , trzeba iść bardzo ostro pod górę ok 400 metrów , cena z 4 noce w pokoju 3 osobowym , skromnym, bez sejfu i lodówki ,że śniadaniem dla jednej osoby ponad 9000 tys koron , sauna dodatkowo płatna, lepiej iść na pobliską pływalnię ,dwie sauny w cenie biletu , ze zniżką hotelową - 132 korony na 2 godziny
    Bliskość jedynego sklepu w okolicy , bliskość pływalni ok.100 metrów, zniżka na wejście na pływalnię z kartą hotelu 20procent ,
    Michał
    pl

    Ocena

    9,2
    5 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michał
    pl

    Ocena

    10
    4 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Waldemar
    pl

    Ocena

    7,5
    27 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    DARIUSZ
    pl

    Ocena

    10
    24 lutego 2018

    Fenomenalne i niezapomniane wspomnienia😘😘😘

    Brak.
    Pokoje czyste,przestronne, zadbane,po prostu na medal☺ personel hotelu (restauracji) jest SUPER...jedzenie bdb( szkoda tylko że jajecznica jest tylko raz), lokalizacja ok...
    Dariusz
    pl

    Ocena

    5,8
    18 lutego 2018

    Dobrze, żebył śnieg w górach !

    Trzeba było zapłacić 50 procent kwoty całkowitej 3 miesiące przed przyjazdem. Booking gwarantował bezkosztową rezygnację z rezerwacji na dzień przed przyjazdem.
    Lokalizacja
    Andrzej (Bella Silesia)
    pl

    Ocena

    8,8
    16 lutego 2018

    Wspaniała obiekt kulinarno-noclegowy w najlepszym ośrodku narciarskim Czech.

    Mały parking, małe telewizory. Niestety stosunkowo skromne w asortymencie i monotonne śniadania. Poza tym super.
    Świetna lokalizacja, tanio. Bardzo, ale to bardzo dobre jedzenie. Nigdy i nigdzie nie byliśmy jeszcze tak szybko obsługiwani w restauracji. Niesamowity kucharz i kelnerki/kelnerzy. Wielka kultura i profesjonalizm, a poza tym cały czas z uśmiechem na twarzy!
    Paweł
    pl

    Ocena

    8,3
    31 stycznia 2018

    Pobyt typowo narciarski przystanek ski busa przy obiekcie

    Pokój dwuosobowy ciasny brak stolika w pokoju ( miejsca) Myślę że to na siłę zrobiony pokój dwuosobowy z jednoosobowego
    Bardzo miła obsługa
    Michał
    pl

    Ocena

    7,5
    29 stycznia 2018
    Organizacja dojazdów na stok
    Marek Płóciennik
    pl

    Ocena

    8,3
    29 stycznia 2018

    Polecam na pobyt rodzinny - idealny na tygodniowy wypad na narty

    mały wybór na śniadanie - mieliśmy wliczone w cenę
    Bardzo dobra lokalizacja (blisko skibus, basen miejski, na miejscu restauracja z dużym wyborem dań), duże przestronne pokoje Rabat na obiadokolacje :)
    Piotr
    pl

    Ocena

    9,5
    28 stycznia 2018

    dobra restauracja, dobra lokalizacja, zbyt mało restauracji do wyboru w okolicy. Miła obsługa .Śniad

    Magdalena
    pl

    Ocena

    8,8
    22 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl

    Ocena

    8,8
    21 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Petr
    cz

    Ocena

    7,5
    24 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Karol
    pl

    Ocena

    7,9
    6 marca 2018

    Radka is the best!

    Radka is the best!
    Santiago
    de

    Ocena

    8,8
    27 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii